Doktor Veress Fogászat és Implantológia

fogászat és implantológia Budapesten

Előző
Következő

Megvalósítási elemek

Online időpontegyeztetés e-mail, sms és visszajelzés gyűjtési rendszerrel

Kiválasztottuk azokat a szolgáltatásokat, amikre online is be lehet jelentkezni (fogkő kezelés, konzultáció, stb…), hiszen így lehet könnyen megnyerni új pácienseket.

A legtöbben munkaidő után, sokszor késő este keresik a szolgáltatókat, akikhez be is jelentkeznek online, ha tudnak. Többnyire az nyer, aki képes online bejelentkezést nyújtani a weboldalán.

Ha már egyszer valaki online bejelentkezett, akkor e-mail és SMS emlékeztetőket küld a rendszer automatikusan az előre meghatározott paraméterek szerint.

Miután megtörtént az első találkozó, a rendszer elégedettségmérő üzenetet (e-mail vagy SMS) küld, ami alapján a páciens tud egy egyszerű véleményt (csillagos) vagy egy szöveges véleményt adni az orvosról.

Egyedi felhasználói fiók oldal (CMS)

A hagyományos-egyszerű fiókrendszertől eltérően egy szép egyedi fiókot terveztünk a be- és kilépéshez, múltbeli látogatások / igénybevett kezelések követéséhez és adatok módosításához.

Landoló oldalak kialakítása hirdetésekhez

Ha látni szeretnénk egy hirdetésünk eredményességét, akkor érdemes követnünk, hogy például hányan klikkelnek a hirdetésről az oldalunkra. Emiatt minden hirdetéshez külön landoló oldalt (nincs menüje, lényege, hogy a látogatót egy irányba tereli) hozunk létre.

Így minden hirdetésünkről pontosan láthatjuk, hogy milyen arányban kattintanak az oldalra és ott milyen sokáig tartózkodnak vagy vesznek-e valamit.

Weboldal látogatószámának mérése

Ahhoz, hogy pontosan lássuk, hogyan változik a weboldal látogatóinak száma, mi érdekes és mi nem az érdeklődők számára, a Google szoftverein keresztül folyamatosan követhetjük és kimutatásokat készíthetünk.

SEO optimalizálás

Manapság elengedhetetlen beállításai egy jól működő weboldalnak, hogy mit látnak a különböző keresők (főleg Google és Bing) keresőmotorjai az oldalból. Itt nemcsak az alapbeállításokra kell gondolni, hanem az egyes speciális oldal- és blogbeállításokra is, amik miatt az egyes oldalak és bejegyzések sikeresen teljesítsenek a keresőkben.

Egyedileg épített design

Kétféle megközelítés létezik, ha weboldalt építünk:

 1. Template-ből (mintából) dolgozunk, azaz veszünk egy mintahonlapot valahonnan (akár ingyenesen is) és utána azt alakítjuk át és töltjük meg funkciókkal az elképzeléseknek megfelelően.
  • Előnyei:
   • alapfunkciókban általában gyorsan működő weboldalak
   • olcsóbb, mint az egyedi fejlesztésű weboldal
  • Hátrányai:
   • többnyire nehezen fejleszthető, rugalmatlan oldalak, gyakran kell a CSS-hez nyúlni, ami jelentősen lassíthatja az oldalt
   • könnyen jöhet szemben ugyanolyan weboldal a neten, azaz nem egyedi
   • 3-5 évente új weboldalt kell fejlesztetnünk, mert könnyen kimegy a divatból
 2. Egyedi fejlesztésű weboldalt készítünk, ami azt jelenti, hogy nulláról építünk fel egy tiszta kódolású, gyors és könnyen alakítható, fejleszthető weboldalt.
  • Előnyei:
   • gyors oldal
   • teljesen egyedi, nincs belőle másik a piacon
   • funkcióiban korlátlanul fejleszthető, azaz bármikor bármilyen funkciót hozzáfejleszthet
   • könnyen ráncfelvarrható, azaz 2-4 évente teljesen megújítható, nem kell másik weboldalt készíttetnie
  • Hátrányai:
   • több gondolkodást igényel a fejlesztés
   • többnyire költségesebb, mint a template

Ebben a projektben az ügyfél az egyedi fejlesztés mellett döntött.

Eszközfüggő megjelenés

Úgy alakítottuk ki a weboldalt, hogy minden eszközön egységes és szép legyen a megjelenés.
A külső mellett az eszközönként eltérő felhasználóbarát felület is nagyon fontos, ezért figyeltünk arra, hogy eszközönként (mobil, tablet, számítógép) könnyű, az eszközre jellemző kezelhetőséget érjünk el.

Többnyelvű kialakítás

Fordítóprogram segítségével pontos fordításokat rendelünk az egyes mondatokhoz, bekezdésekhez. Bármennyi nyelvet hozzárendelhetünk az oldalhoz, és a fordítandó mondatokat a program segítségével az ügyfél által megjelölt fordítóknak e-mailen küldi a rendszer. A projektben az angol nyelvet rendeltük a magyar mellé, a fordítások folyamatban.

GDPR, Adatvédelem

A legmagasabb elvárásoknak is megfelelő Adatvédelmi és Cookie Nyilatkozatot állítunk össze minden ügyfelünknek.

kíváncsiak vagyunk az elképzeléseire!

elérhető hétköznap 09:00 – 20:00